Despre

Sunt rezultatul reactiilor chimice la nivel de atom dintre unguri (un strabunic), sasi (o bunica), olteni (un bunic), ardeleni (tatal), moldoveni (mama) si romani (restul). Si italian prin adoptie. Deci un mix fericit de multiculturalitate si lingvism, aparent benefic si oarecum interesant.

Am facut liceul la mate-fizica pentru a ma pregati sa intru la Drept si apoi pentru a absolvi un master L 2 in drept privat european la “La Sapienza”. Toate acestea pentru a lucra in business development, marketing si project management pe online. Nu cred in fatalitate, dar va asigur ca nu mi-am trasat cariera in sensul pe care tocmai l-am descris. Am ramas in continuare indragostit de Drept si nu ezit sa imi dau cu parerea ori de cate ori mi se ofera prilejul. Marturisesc ca am vrut sa intru in avocatura, dar mi-a fost sila de perioada de practica plus de cele 2 examene in si out. Si am urat intotdeauna sala de judecata. Nu va spun de ce, va recomand sa mergeti si sa vedeti. Dar asta nu ineamna ca nu imi plac oamenii… mda, nu poti avea la inima un intreg mapamond 🙂

Decizia de a incepe sa scriu aici o datorez in mare masura lui Cristian (www.iubescbrasovul.ro). Daca ar fi fost sa ii dau ascultare la timpul potrivit, acest prim post ar fi avut acum varsta de cativa anisori. Dar, cum din optimism cred ca  niciodata nu e prea tarziu, here I am 🙂 cu toate ca s-ar parea ca am venit la spartul targului.

Despre ce se va scrie aici? Despre orice si despre nimic 🙂

3 thoughts on “Despre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s