Despre

Sunt rezultatul reactiilor chimice la nivel de atom dintre unguri (un strabunic), sasi (o bunica), olteni (un bunic), ardeleni (tatal), moldoveni (mama) si romani (restul). Si italian prin adoptie. Deci un mix fericit de multiculturalitate si lingvism, aparent benefic si oarecum interesant.

Am facut liceul la mate-fizica pentru a ma pregati sa intru la Drept si apoi pentru a absolvi un master L 2 in drept privat european la „La Sapienza”. Toate acestea pentru a lucra in business development, marketing si project management pe online. Nu cred in fatalitate, dar va asigur ca nu mi-am trasat cariera in sensul pe care tocmai l-am descris. Am ramas in continuare indragostit de Drept si nu ezit sa imi dau cu parerea ori de cate ori mi se ofera prilejul. Marturisesc ca am vrut sa intru in avocatura, dar mi-a fost sila de perioada de practica plus de cele 2 examene in si out. Si am urat intotdeauna sala de judecata. Nu va spun de ce, va recomand sa mergeti si sa vedeti. Dar asta nu ineamna ca nu imi plac oamenii… mda, nu poti avea la inima un intreg mapamond 🙂

Decizia de a incepe sa scriu aici o datorez in mare masura lui Cristian (www.iubescbrasovul.ro). Daca ar fi fost sa ii dau ascultare la timpul potrivit, acest prim post ar fi avut acum varsta de cativa anisori. Dar, cum din optimism cred ca  niciodata nu e prea tarziu, here I am 🙂 cu toate ca s-ar parea ca am venit la spartul targului.

Despre ce se va scrie aici? Despre orice si despre nimic 🙂

Reclame

3 gânduri despre &8222;Despre&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s