Un proiect inedit: CraftMall concept store


Pe data de 7 noiembrie 2008 se scrisese „certificatul de nastere” al domeniului http://www.craftmall.ro. Sase luni mai tarziu avea sa apara si magazinul online. Astazi,  dupa 4 ani, ma gasesc in fata unei noi provocari: deschiderea primului magazin CraftMall sau „CraftMall concept store” cum imi place sa il numesc.

350 mp vor gazdui cele mai variate game de echipamente si instrumente de lucru dedicate activitatilor de hobby creativ si educational materiale si accesorii, hartii simple si speciale, plus o sala dedicata workshop-urilor si atelierelor creative. Spatiul va ingloba si depozitul central pentru a asigura promtitudinea livrarilor tuturor comenzilor.

CraftMall nu se doreste a fi un magazin clasic de art&craft. Adoptand stilul minimalist si intersectand elemente vintage cu industrial, CraftMall concept store iese din tipare si propune redefinirea ideii de shopping in store. Am plecat de la exigenta de a crea totul in jurul clientului, de a-i oferi un loc in care sa aiba o experienta de shopping in store, un loc care sa ii ofere emotii, un loc in care sa se nasca…povesti 🙂 Consider esential ca fiecare persoana care intra in CraftMall concept store sa aiba o interactiune cu produsele, sa se simta confortabil, elementele de design interior venind in ajutorul intregirii acestei experiente.

Deschiderea CraftMall concept store va urma sa aibe loc pe data de 1 iulie 2013, moment pana la care mai avem destul de multe de facut. Ma intorc la lucru, cu promisiunea ca voi reveni si cu alte detalii si cu speranta ca putinele cuvinte spuse acum sa suscite interesul fiecaruia dintre voi si deschiderea pentru ceva nou, poate pentru o noua poveste, dupa cum este si sloganul magazinului CraftMall: „Povestea ta incepe aici…” 🙂

Reclame

Un gând despre &8222;Un proiect inedit: CraftMall concept store&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s