Romania – Stat militienesc?


Personal nu am niciun dubiu: Statul Roman este un stat militienesc! Este suficient sa ne uitam in jurul nostru, exemplele abunda. La unul singur ma opresc: in timpul protestelor avute loc luna trecuta, jandarmii s-au mobilizat prompt si au facut cordoane de ordine si actionat eficient la comanda puterii politice lovind pensionarii la Bucuresti si grevistii la Cluj.

S-au mobilizat la fel de prompt oligofrenii astia sa ajute bietii oameni luati de ape?!? Pai NU, pentru ca nu mai aveau pe cine sa bata! Nici macar armata nu a intervenit cu corturi si cantine mobile…  Iarasi NU, pentru ca nu a dat ordin Base.

Ar fi trebuit sa avem in vene sange de francezi sau italieni, poate aveam mai mult curaj sa intram peste ei in guvern sa ii taram prin tot bucurestiul legati si tarati de masini…

Reclame

5 gânduri despre &8222;Romania – Stat militienesc?&8221;

  1. Pingback: Tweets that mention Romania – Stat militienesc? « Flavius Vasilescu -- Topsy.com

  2. Dacă aveţi nevoie şi de alte dovezi în sprijinul tezei: „România stat miliţienesc sub acoperire”, puteţi da o raită pe blogul meu. Este dedicat miliţienismelor din stat, şi intitulat: „Fără buletin”. Fără buletin este o viziune, iar nu o stare actuală.

    Răspunde
  3. Pingback: Romania, Stat Militienesc? | un blog...aiurit

  4. Intotdeauna asa vor fi romanii. Romania e un popor de lasi, nepasatori si de hoti. Pre putini oameni exista in tara asta. Ultimele 2 categorii nu sint curiosi de ce se intampla, in schimb prima categorie sufera cel mai mult. Sint aceia care nu au nici macar minimul necesar pentru a SUPRAVIETUI, nu pentru a trai. Cu cei 600ron nu vor face absolut nimic. Dar vezi cum e: nu se pot duce nici aia in strada, pentru ca isi vor pierde locurile de munca. Asa ca hotii (cei de sus) ne fura pe fata, fiindca n-avem sange in c****, vorba aia. Iar media ne mintesc si cei mai multi si cred, asta fiind si mai grav.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s