S-a lansat www.craftmall.ro – primul magazin online de craft si scrapbooking


Probabil ati vazut, probabil ati auzit sau probabil veti afla abia acum: s-a lansat www.craftmall.ro – primul magazin online de craft si scrapbooking din Romania.

CraftMall.ro s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Motivati de pasiunea noastra pentru handmade, ne-am propus sa va oferim cel mai mare magazin specializat de craft si scrabooking din spatiul web autohton si sa strangem laolalta, intr-o comunitate, toti pasionatii de crafting si scrapbooking din tara noastra.

Pentru noi e un domeniu foarte nou, pentru anglo-saxoni este deja traditie. Nu intru in detalii despre ce inseamna craft si scarpbooking, veti gasi informatii mai multe pe blogul craftmall.

Tot pe blogul craftmall veti gasi lansat si un concurs dedicat exclusiv craftistilor si pasionatilor de tot ce inseamna crafting, card making, scrapbooking, handmade. Concursul se intituleaza „CraftMall te premiaza pe Facebook”, este lansat pe facebook, pe pagina magazinului, pe care o puteti accesa aici http://www.facebook.com/CraftMall .

Magazinul a fost dezvoltat de echipa agentiei online WebMade si ruleaza pe platforma eZcommerce. Nu va spun decat ca pentru mine a fost o provocare (nu ascund faptul ca fiecare proiect reprezinta o provocare intr-un fel cu totul unic si special) dezvoltarea acestui magazin online, dar si o reusita. Asta, bineinteles, va ramane sa o stabiliti voi si m-as bucura sa primesc comentariile voastre legate de acest lucru.

CraftMall are deja si o prezenta in social media, pe facebook si pe twitter, puteti accesa magazinul si veti gasi acolo linkurile catre conturile lor.

Magazinul nu este doar ce se vede acum pe monitorul calculatorului vostru. El este mult mai complex si avem programat ca anul acesta sa finalizam a doua etapa a lucrarilor ceea ce inseamna ca va va pune la dispozitie o comunitate a craftistilor din Romania, sectiuni pentru video, pentru proiecte, pentru autori, pentru galeriile personale de fotografii, un forum si multe alte surprize.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s