eZcommerce pe wall-street.ro


Zilele trecute am observat ca wall-street.ro a publicat un articol legat de WebMade si programul „Ia Startul Online” si nu va ascund ca personal m-am bucurat (http://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/80671/Cum-sa-iei-startul-intr-un-business-online.html) De ce? Simplu: deoarece nu a fost nici o campanie de PR cu „pile” si nu a fost un advertorial. Multumesc pe aceasta cale Alexandrei Teodorescu wall-street.ro pentru disponibiliate si amabilitate.

Bucuria mea merge mai departe. Dincolo de satisfactia personala, exista si o satisfactie de ordin general: exista jurnalisti profesionisti care nu vin la birou si asteapta sa isi incaseze salariul, asa cum spunea Arhi, pe blog intr-un post. Exista jurnalisti care nu au contribuit la inchiderea pe capete a ziarelor. Exista jurnalisti care nu fabrica stirile si nici nu le preiau cu copy-paste din bloguri, de pe twitter sau din comunitati nisate. Pentru ei am toata stima!

Este foarte important ca tu, antreprenor, sa ai o relatie foarte buna cu jurnalistii, dar si mai important este sa ai o stire pentru ei. Este o relatie win-win de la care nu trebuie sa existe rabaturi si care trebuie inteleasa si perceputa la adevarata ei valoare. Programul „Ia Startul Online” lansat de WebMade impreuna cu platforma eZcommerce si sistemul de inchiriere reprezinta o premiera pe piata din Romania, din doua mari considerente: vin in ajutorul antreprenorilor din zona e-commerce prin conditiile de start-up cu totul deosebite si pun, in acelasi timp, accentul pe performanta magazinului online, in cazul optiunii pentru nchirierea variantei Premium. Si acest lucru poate deveni o stire de interes general, chiar daca nu aduce in discutie batai, crime, sange si coruptie pentru ca este o stire care intereseaa direct mediul de afaceri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s