Pomana electorala de criza


Cu totii stim ca la noi cutuma este ca la fiecare campanie electorala sa se dea de pomana. Da fiecare ce are, dupa datina, dupa port, dupa posibilitati. In functie si de cati bani au mai ramas pe fundul vistieriei, dupa ce au bagat toti mainile pana la umeri.

La PD-L se pare ca au avut toti bratele cam lungute si le-au bagat veritiginos, deoarece se vede sa nu a mai ramas mare lucru in vistierie. Probabil si pe fondul faptului ca baietii destepti stiu ca in urmatorii 5 ani li se va lua locul de la ciolan si si-au zis sa nu arunce cu banii pe pomeni ca si asa tara asta e moarta si oricum ar cheltui banii „de pomana”. 🙂

Astfel, s-a nascut pomana de criza pe care ne-a pregatit-o PD-L, anume o ditamai punga umpluta, dupa cum vedeti in poza, cu 2 duzine de chibrituri mici si o cutie de chibrituri mari, cu inscriptia „comandat de PDL. importat de Match Point” – probabil una din firmele care trebuia sa mai incaseze ceva banuti acum pe picior de despartire a baietilor destepti de ciolan, un ultim adio, daca vreti, pentru urmatorii 5 anisori.

Am primit si eu o punguta din asta si sunt foarte fericit, dar nu stiu ce sa fac cu chibriturile si nici nu am inteles care este mesajul… A vrut oare sa zica: „parjoliti totul pana nu venim iar la putere sau pana nu vin ceilalti la putere?”

Reclame

Un gând despre &8222;Pomana electorala de criza&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s