After “Gala Premiilor eCommerce 2009”


logo_gala_premiilor_accommerceIeri seara, in sala Terra Grand Ballroom a hotelului Ramada Bucharest Park, a avut loc Gala Premiilor eCommerce 2009 – singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv comertului electronic.

La Gala au participat, daca mai reusesc sa imi amintesc, 63 de magazine online din spatiul .ro, cifra ce indica un trend in crestere fata de anii precedenti. Criteriile de jurizare, componenta juriului, precum si alte detalii, le gasiti pe gpec.ro.

Cele mai bune magazine online romanesti in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2009 au fost desemnte dupa cum urmeaza:

1. Categoria IT&C – livemag.ro
2. Categoria Articole pentru copii – strollers.ro
3. Categoria Telecomunicatii – gsmnet.ro
4. Categoria Articole de vestimentatie – fashionup.ro
5. Categoria Cadouri – florilabucuresti.ro
6. Categoria Acasa – eco-iluminat.ro
7. Categoria Carti si reviste – libhumanitas.ro / locul 3 – ujmag.ro (descriu mai jos 🙂 )
8. Categoria Special/Sezonier – gps-auto.ro
9. Categoria Sanatate-Frumusete – mamanatura.ro
10. Categoria Timp liber si divertisment – peapa.ro

Magazinul anului in e-commerce: vexio.ro.

Cel mai bun start-up: livemag.ro si strollers.ro.

Un premiu special a fost acordat shop.netsport.ro, Claudiu ne-am gandit cu totii la tine :).

De asemenea, au fosta acordate premii si bancilor, dar acest aspect nu intereseaza, mai ales ca spre exemplu, la calculul sumelor tranzactionate cu cardul, unde BRD a castigat locul I (inregistrand 64 mil. euro), s-a luat in calcul si plata facturilor online (in special a operatorilor de telefonie mobila care ofera acest serviciu – nu dau nume ca pentru nu a platit nimeni reclama 🙂 ). Deci suma irelevanta pentru piata tranzactiilor cu cardul din e-commerce din spatiul .ro.

Felicitari pe aceasta cale lui Andrei pentru efortul urias depus si pentru reusita acestui eveniment, nu ianinte de a-i multumi pentru invitatie.

Si, pentru ca tot sunt la capitolul felicitari, as dori sa felicit cu aceasta ocazie magazinul care a obtinut locul 3 la sectiunea carte, ujmag.ro… De fapt, felicitarile ar trebui facute echipei care a stat in spatele acestui magazin, echipei care l-a conceput si care si-a dat intreaga silinta sa armonizeze cele mai bune practici in materie la vremea aceea in materie de usability (pentru cei care nu stiu, magazinul a fost dezvoltat in perioada martie-octombrie 2008) ceea ce s-a tradus prin atestarea GPeC obtinuta si un loc 3 in cadrul Galei din acest an, echipa al carei Project Manager am fost. Si pentru ca o privesc mai mult ca pe o realizare personala (deoarece nu s-a schimbat nimic in bine pe segmentul usability in site pana in prezent), felicitarile ar trebui sa plece si catre Ionut (designerul magazinului) si catre Filip (dezvoltatorul solutiei tehnice).

3 thoughts on “After “Gala Premiilor eCommerce 2009”

  1. […] Echipa liveMag.ro multumeste clientilor cu aceasta ocazie si promite sa nu le dezamageasca asteptarile livrand in continuare solutii de calitate intr-un timp cat mai scurt si sa inoveze in permanenta magazinul pentru a veni in beneficiul clientului final si a imbunatati ecommerce-ul din Romania. […]

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s