Web Made – Solutia optima dedicata exclusiv dezvoltarii firmelor de e-commerce


Zilele acestea a fost taiata panglica inaugurativa a companiei romanesti dedicata exclusiv dezvoltarii firmelor de e-commerce: Web Made

Oferim solutii de externalizare a departamentului de e-commerce al firmelor (prin care acestea pot economisi pana la 60% din costurile operationale), solutii si externalizare in Project Management, solutii de audit, interpretare, analiza a datelor si consultanta in e-Commerce, e-Marketing, precum si solutii de Design si Creatie web.

Suntem profesionisti intr-un domeniu care acum reprezinta o nevoie reala pentru e-commerce-ul romanesc. Punctul nostru forte vine atit din intelegerea profunda a busines-ului online, a noilor metodologii si standarde de lucru in materie, cat si din munca noastra depusa in acest domeniu.

„Ne dedicam companiilor de e-commerce si punem bazele unei dezvoltari mature a acestora, sprijinind crearea unei relatii de incredere cu consumatorul final si aducand totodata awareness brandului si imaginii companiei pe piata”, spune Flavius Vasilescu, E-Business Manager, Web Made.

Echipa noastra este formata din profesionisti bine pregatiti si cu experienta in e-Commerce, e-Marketing, Project Management, Supply-chain, Design si Creatie web. Aducem cu noi experienta conceperii, gestionarii, implementarii, monitorizarii si evaluarii unei afaceri online si gandim atat business-oriented cat si client-oriented.

Ce stim:

– oferim solutii de externalizare a anumitor segmente din departamentului de e-commerce al clientului, prin diminuarea cu pana la 60% a costurilor de gestiune

– facem ca business-ul clientului sa fie cat mai bine reprezentat in piata

– oferim solutii de optimizare atat a proceselor interne, cat si a platformei de e-commerce existente

– aducem mai aproape consumatorii de produsele clientului

Cu ce dorim sa contribuim:

– realizarea obiectivelor de vanzari ale clientului

– eficientizarea campaniei de marketing si comunicare online

– maximizarea potentialului platformei de e-commerce a clientului

– atragerea de noi clienti

Profil profesional

La 31 de ani, fondatorul Flavius Vasilescu este una dintre persoanele cu un traseu profesional clar determinat. A absolvit Facultatea de Drept in 1996, iar in 2006 a luat titlul de Master in „Drept Privat European” la Universitatea „La Sapienza” din Roma.

Atras de business inca din timpul facultatii, a inceput prin a contribui la crearea portofoliului de clienti al grupului Metro Rom Invest pe zona Ardeal, pentru a se expune apoi aprofundarii zonelor de business operational, acumuland experienta in productie, supply-chain, suport clienti, logistica, warehousing si marketing.

In 2007 s-a alaturat echipei editurii Universul Juridic, numarul 1 in piata de carte juridica, unde a avut ocazia de a lua contact cu e-business-ul si de a-si aduce semnificativ contributia la dezvoltarea primului magazin online specializat in vanzarea de carte juridica si economica –  ujmag.ro -, lucrand la conceperea, implementarea si managerierea acestuia.

Plecarea sa de la ujmag.ro la sfarsitul anului 2008 l-a propagat pe Flavius in implicarea in mai multe proiecte online, lucrand ca e-Business Consultant, pentru a continua apoi ca Project Manager.

“Ma preocupa dezvoltarea unei sinergii intre strategiile de marketing si cele de vanzare, intre conceptele online si cele offline, avand drept obiectiv dezvoltarea e-business-ului prin cresterea vanzarilor, asigurarea unui portofoliu solid de clienti si crearea unui awareness in piata” – declara Flavius Vasilescu, E-Business Manager Web Made.

Sorana Duca

PR Manager Web Made

pr@webmade.ro

www.webmade.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s